Autoalan voimakaksikko Nettiauto ja Autotalli tuntevat ja tavoittavat suomalaiset autoilijat

2.3.2022 | Tiedotteet

Entiset kilpakumppanit Nettiauto ja Autotalli muodostavat ylivoimaisen autoilun markkinapaikkojen yhdistelmän. Laajasta valikoimasta löytyy jokaiselle jotain. 

Vuoden 2021 keväästä asti Autotalli ja Nettiauto ovat molemmat osa Alma Media -konsernia. Kahden Suomen tunnetuimman autojen osto- ja myyntifoorumin yhteistyö tarkoittaa entistä laajempaa valikoimaa ja parempaa palvelua. 

Autotalli ja Nettiauto tavoittavat yhteensä noin 945 000 auton hankinta-aikeissa olevaa suomalaista joka viikko. 

– Tunnemme suomalaiset autojen ostajat ja myyjät läpikotaisin, kertoo liiketoimintapäällikkö Erno Kalalahti

– Siksi pystymme tarjoamaan kattavaa ja asiantuntevaa palvelua, oli haussa sitten käytetty, pakasta vedetty tai leasing-auto. 

Eri vahvuudet täydentävät toisiaan 

Palvelut täydentävät toinen toisiaan. Palveluiden päällekkäiskäyttö on varsin vähäistä, mikä tarkoittaa sitä, että molemmilla palveluilla on oma yleisönsä. 

– Lisääntyneiden voimavarojen ansiosta voimme panostaa Autotallin ja Nettiauton vahvuuksiin, Erno Kalalahti kertoo. 

Nettiauto on tunnettu erityisesti käytettyjen autojen vilkkaana myynti- ja ostopaikkana. Myös uusien autojen ostajat löytävät Nettiautosta etsimänsä. 

– Lähes kaikki Suomen vaihtoautot löytyvät Nettiautosta niin yksityisiltä myyjiltä kuin yrityksiltäkin. Lisäksi meillä on tilattavia autoja ja niin sanottuja heti ajoon -autoja, jotka ovat jo maahantuojan varastossa, Kalalahti sanoo. 

Autotalli on erikoistunut kattavaan autoliikkeiden vaihtoautotarjontaan, tilattaviin uusiin autoihin ja heti ajoon -autoihin sekä leasing-autoihin. Autotalli tarjoaa ainoana palveluna Suomessa kätevän tavan leasing-autojen kilpailutukseen sekä tarjonnan selailuun leasing-listauksessa. 

– Sekä yksityis- että yritysleasingin tarpeisiin löytyy varmasti oikea vaihtoehto. Sivuiltamme löytyy paljon asiantuntevaa tietoa päätöksen tueksi, Kalalahti sanoo. 

Mukana muutoksessa 

Autoilun tavat moninaistuvat jatkuvasti. Siinä missä toiselle oma auto on sopiva vaihtoehto, toiselle kuukausimaksullinen palvelu vastaa paremmin tarpeisiin. 

– Valikoimamme täydentävät toisiaan, joten yhteisesti meiltä löytyy taatusti sopiva auto mihin tahansa tarpeeseen, Kalalahti sanoo. 

Autokaupan sisäpiiriläisinä Nettiautolla ja Autotallilla on ainutlaatuista tietoa siitä, millä Suomi ajaa ja miksi. 

– Meillä on sormi suomalaisen autoilun pulssilla. Kuulostelemme jatkuvasti, mitä auton hankkijat ja myyjät kaipaavat. Palvelumme kehittyvät autoilijoiden tarpeiden mukaan, Kalalahti summaa.