Suomen suurimmat konepäivät 23.-24.9.2022

Vuosittain järjestettävä Mansen Mörinät, Tampereen, Pirkkalan ja Lempäälän ympäristöön sijoittuva tapahtuma, kerää vuosittain yli 10.000 raskaskone- ja kuljetuskalustoammattilaista tutustumaan satojen alan toimijoiden tuotteisiin heidän omissa toimipisteissään.

Kävijät kiittelevät tapahtuman laajuuden tuomasta mahdollisuudesta tutustua samalla kertaa moniin eri merkkisiin maarakennuskoneisiin ja kuorma-autoihin, niin uusiin, kuin käytettyihin. Mukana on luonnollisesti myös useita varaosa-, tarvike- ja lisälaitevalmistajia sekä palveluntarjoajia. Osa näistä esittelee palvelujaan ja valikoimiaan omassa toimipisteessään ja osa kone- ja kuorma-autoliikkeiden yhteydessä. Tapahtuman organisoinnista vastaa Konepörssi-lehti.

Edelliseen tapahtumaan osallistui vuonna 2019 yli 50 järjestäjää ja kaikkiaan tapahtumassa oli mukana yli 200 eri raskaskone- ja kuljetusalan toimijaa tuotteineen. Kävijöitä tapahtumassa on vieraillut vuosittain yli 15 000. Vuoden 2021 Mansen Mörinät jouduttiin perumaan koronasta johtuen.

Ilmoittaudu tapahtumajärjestäjäksi tai kysy lisää:

Jussi Lehtonen
Päätoimittaja: Konepörssi

[email protected]
+358 400 630 607