Kohti uutta ja parempaa: Nettimökki uudistuu ja Gofinland sekä Nettivuokraus -palvelun mökit siirtyvät Nettimökki -brändin alle

Yhdistämme Alma Median omistuksessa olevat mökinvuokrauspalvelumme Nettimökki -brändin alle. Tämä tarkoittaa sitä, että Gofinland sekä Nettivuokraus -sivuston vuokramökit siirtyvät Nettimökkiin touko-kesäkuun 2023 aikana. Siirtymisen jälkeen mökkien vuokraaminen Gofinland -ja Nettivuokraus -sivustoilla ei enää ole mahdollista.

Samassa yhteydessä uudistamme Nettimökki -sivustoa entistä paremmaksi ja käyttäjäystävällisemmäksi palveluksi. Tavoitteenamme on palvella teidän, vuokranantajien, tarpeita yhä paremmin ja mahdollistaa samalla vuokralaisille sujuva käyttökokemus mökin digitaalisessa vuokraamisessa. Sivuston päivitys mahdollistaa jatkossa jatkuvan asiakaslähtöisen palvelun kehityksen teidän sekä vuokralaisten tarpeiden pohjalta. Lisäämme päivityksen yhteydessä palveluun myös uusia työkaluja, jotta vuokraustoiminta olisi jatkossa yhä tehokkaampaa ja sujuvampaa.

Uudistuksen myötä mahdollistamme mm. seuraavat toiminnallisuudet:

  • Mobiilioptimoitu palvelu
  • Vuokranantajien käyttöön oma työpöytä vuokraustoiminnan pyörittämiselle
  • Joustavat hinnoitteluvaihtoehdot
  • Uusi ja monipuolinen tuki lisäpalveluiden vuokraamiselle
  • Yhteydenpito ja viestintä vuokranantajan ja vuokralaisen välillä suoraan alustamme kautta
  • Paranneltu arvostelutoiminnallisuus
  • Helppokäyttöiset raportit vuokraustoiminnasta

Päivitys ei vaadi teiltä vuokranantajilta tässä vaiheessa mitään toimenpiteitä. Tiedotamme kevään mittaan päivityksen aikataulusta ja opastamme uusista toiminnallisuuksista ja niiden käyttöönotosta.

Nettimökin päivityksen myötä tulemme panostamaan myös palvelun näkyvyyteen sekä laadukkaan liikenteen hankintaan entistä enemmän hyödyntämällä mm. Alman medioita. Tavoitteenamme on olla ensisijainen paikka, josta suomalaiset etsivät kotimaisia vuokramökkejä.

Onko sinulla samasta mökistä ilmoitus sekä Nettimökissä että GoFinlandissa? 

Tällaisessa tapauksessa hyvitämme Gofinlandissa käyttämättä jäävät ilmoituskuukaudet Nettimökki -ilmoituskautesi jatkona. Gofinlandin ilmoitusmaksu on ollut Nettimökkiä hieman edullisempi, joten tällä tavoin saatte myös enemmän arvoa ilmoituskaudellenne uudistuvan Nettimökin entistäkin laajemman tavoittavuuden kautta. Muutos ei vaadi teiltä tässä vaiheessa toimenpiteitä, mutta tulemme lähempänä huhtikuuta pyytämään, että siirrätte haluamanne tiedot Gofinland -mökki-ilmoitukseltanne Nettimökin ilmoitukselle. Huhtikuun päivityksen yhteydessä Gofinland -ilmoituksenne tullaan poistamaan kokonaan. Tulemme kuitenkin muistuttamaan ja opastamaan siirrosta vielä useampaan kertaan ennen muutosta, tässä vaiheessa ei siis tarvitse vielä tehdä asian suhteen mitään toimenpiteitä.

 Usein kysyttyjä kysymyksiä Nettimökin päivityksestä:

Päivitämme tähän osioon kysymyksiä ja vastauksia uudistukseen liittyen.

Miten Nettimökkiin kirjaudutaan uudistuksen jälkeen?

Sivuston uudistus ei aiheuta muutoksia palvelun kirjautumiseen. Kirjautuminen tapahtuu myös jatkossa käyttämällä Alma -tunnusta.

Mikä muuttuu paremmaksi uudistuksen yhteydessä?

Uudistuksen myötä mahdollistamme monipuoliset työkalut, jotka sujuvoittavat ja tehostavat vuokraustoimintaa. Palvelusta tulee myös käyttäjäystävällisempi niin vuokranantajille kuin vuokralaisillekin ja uusi palvelu mahdollistaa jatkuvan asiakaslähtöisen kehittämisen. Tulemme myös panostamaan Nettimökin näkyvyyteen uudistuksen myötä entistä enemmän.

Miksi Nettimökkiä uudistetaan ja miksi Gofinland sekä Nettivuokraus -palvelun mökit siirtyvät Nettimökin alle?

Haluamme palvella parhaalla mahdollisella tavalla niin vuokranantajia kuin vuokralaisiakin. Keskittymällä yhden palvelun jatkuvaan kehittämiseen ja markkinointiin mahdollistamme tämän.

Muuttuko Nettimökin hinnoittelu uudistuksen yhteydessä?

Huhtikuun uudistus ei vaikuta Nettimökin tämänhetkiseen hinnoitteluun.

Päivitys ei vaadi teiltä vuokranantajilta tässä vaiheessa toimenpiteitä. Jos teillä kuitenkin on kysyttävää asiaan liittyen, olettehan yhteydessä: [email protected]

Muutoin tiedotamme päivityksestä ja sen tarkemmasta aikataulusta kevään mittaan lisää, pysy siis kuulolla!