Gofinland <3 Nettimökki: Gofinlandin mökki-ilmoitukset siirtyvät huhtikuussa Nettimökki -brändin alle

Tarjotaksemme mökkien vuokranantajille mahdollisimman laajan tavoittavuuden yhdistämme Alma Median omistuksessa olevat mökinvuokrauspalvelumme huhtikuussa Nettimökki -brändin alle. Tämä tarkoittaa sitä, että Gofinland sekä Nettivuokraus -sivuston vuokramökit siirtyvät Nettimökkiin touko-kesäkuun 2023 aikana. Siirtymisen jälkeen mökkien vuokraaminen Gofinland -ja Nettivuokraus -sivustoilla ei enää ole mahdollista.

 Nettimökki tavoittaa brändinä suomalaiset mökinvuokraajat kaikista parhaiten ja tämän vuoksi se on valikoitunut brändiksi, jonka alle keskitämme mökinvuokraamisen liiketoiminnan. Nettimökki on palvellut suomalaisia mökinvuokraajia jo vuodesta 2004 ja sivusto on koettu luotettavaksi ja hyvin palvelevaksi mökinvuokrausalustaksi. Nettimökki on ollut jo vuosia Suomen johtava mökinvuokrauspalvelu parhaimmillaan yli 100 000 viikkokävijällä.

Ennen palveluiden yhdistymistä uudistamme Nettimökkiä entistä paremmaksi ja käyttäjäystävällisemmäksi palveluksi. Tavoitteenamme on palvella teidän, vuokranantajien, tarpeita joustavasti ja mahdollistaa samalla vuokralaisille sujuva käyttökokemus mökin digitaalisessa vuokraamisessa. Sivuston päivitys mahdollistaa jatkossa jatkuvan asiakaslähtöisen palvelun kehityksen teidän sekä vuokralaisten tarpeiden pohjalta. Lisäämme päivityksen yhteydessä palveluun myös uusia työkaluja, jotta vuokraustoiminta olisi jatkossa yhä tehokkaampaa ja sujuvampaa.

Uudistuksen myötä mahdollistamme Nettimökissä mm. seuraavat toiminnallisuudet:

  • Mobiilioptimoitu palvelu
  • Vuokranantajille käyttöön oma työpöytä vuokraustoiminnan pyörittämiselle
  • Joustavat hinnoitteluvaihtoehdot
  • Uusi ja monipuolinen tuki lisäpalveluiden vuokraamiselle
  • Yhteydenpito ja viestintä vuokranantajan ja vuokralaisen välillä suoraan alustamme kautta
  • Paranneltu arvostelutoiminnallisuus
  • Helppokäyttöiset raportit vuokraustoiminnasta

Siirtyminen Nettimökin brändin alle ei maksa Gofinlandista siirtyville mitään ylimääräistä ja voimassa oleva ilmoitusjaksonne jatkuu normaalisti loppuun saakka.

Siirtyminen ja uudistus ei vaadi teiltä vuokranantajilta tällä hetkellä mitään toimenpiteitä. Tiedotamme kevään mittaan päivityksen aikataulusta lisää ja opastamme uusista toiminnallisuuksista ja niiden käyttöönotosta.

Uudistuneen Nettimökin myötä tulemme panostamaan myös palvelun näkyvyyteen sekä laadukkaan liikenteen hankintaan entistä enemmän hyödyntämällä mm. Alman medioita. Tavoitteenamme on olla ensisijainen paikka, josta suomalaiset etsivät kotimaisia vuokramökkejä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

Päivitämme tähän osioon kysymyksiä ja vastauksia uudistukseen liittyen.

Muuttuuko mökki-ilmoitukseni hinta kalliimmaksi, kun ilmoitus siirtyy Nettimökkiin?

Jatkat samalla hinnalla nykyisen ilmoituskautesi loppuun saakka. Seuraavan kauden alkaessa on ilmoitushinta Nettimökin hinnaston mukainen. Tarjoamme Nettimökissä aiempaa laajemman näkyvyyden ja panostamme eri kanavissa siihen, että tavoitamme kaikki suomalaiset, jotka etsivät kotimaisia vuokramökkejä.

Vuosihintaani sisältyy valokuvaus mutta kuvaaja ei ole vielä käynyt sitä tekemässä, menetänkö tuon edun?

Et menetä, jo sovitut kuvaukset hoidetaan kevään aikana.

Onko Nettimökissä käytettävissä samat ominaisuudet, joita minulla on ollut Gofinladissa?

Hyvin pitkälti kyllä. Kehitämme myös palvelua jatkuvasti vuokranantajien palautteen perusteella. Ainoastaan mökkivuokran hinnoittelu henkilömäärän mukaan ei ole tässä vaiheessa mahdollista Nettimökissä. Mahdollisten lisäpalveluiden hinnoittelu on kuitenkin mahdollista.

Miten kirjaudun Nettimökkiin siirtymisen jälkeen?

Palveluun kirjautuminen tapahtuu sivuston ylälaidasta. Nettimökkiin kirjautuminen tapahtuu Alma -tunnuksella. Mikäli sinulla ei vielä ole Alma -tunnusta käytössä, voit luoda sen ensimmäisen kirjautumiskerran yhteydessä.

Palveluiden yhdistyminen ei vaadi teiltä vuokranantajilta tässä vaiheessa mitään toimenpiteitä. Jos teillä kuitenkin on kysyttävää asiaan liittyen, olettehan yhteydessä: [email protected].

Muutoin tiedotamme siirtymisestä ja sen tarkemmasta aikataulusta kevään mittaan lisää, pysy siis kuulolla!