Monipuolinen ajoneuvokaupan kokonaisuutemme on suunniteltu helpottamaan jokaisen ostajan, myyjän ja omistajan elämää. Palvelumme auttavat kaikissa vaiheissa ajoneuvon etsimisestä hankkimiseen ja ylläpidosta seuraavaan omistajanvaihdokseen. Hyödyllisten palvelujemme lisäksi löydät tueksesi kattavasti asiantuntevaa ja mielenkiintoista tietoa.  

MUTKATTOMAT AJONEUVOKAUPAT

Teemme ajoneuvojen kaupankäynnistä ja omistamisesta helppoa  

Olitpa autoilija, veneilijä, motoristi tai karavaanari, teemme uuden ajoneuvon hankkimisesta ja vanhan myymisestä mahdollisimman vaivatonta. Laita ajoneuvosi myyntiin markkinapaikoillemme, niin tavoitat nopeasti kiinnostuneita ostajia. Ostajana voit selata yksityisten myyjien ja ajoneuvoliikkeiden valikoimaa yhdessä ja samassa paikassa. Tehokkaan haun avulla löydät etsimäsi nopeasti ja otat suoraan ilmoitussivulta yhteyttä myyjään. 

ALMA-TUNNUS

Miksi rekisteröityä?

Alma Ajo -kokonaisuuteen kuuluvia palveluita: Nettiauto, Nettimoto, Nettivene, Nettikaravaani, Nettikone, Nettivaraosa sekä ajoneuvon omistajan palveluita Omat-osiossa voi käyttää Alma-tunnuksella. Rekisteröityminen on yksityisille käyttäjille maksutonta.

KOROSTUKSET

Lisänäkyvyydellä vauhtia myyntiin

Tarvitseeko ilmoituksesi nostetta? Tarjoamme erilaisia lisänäkyvyyspalveluja esimerkiksi palvelujen etusivuilla, hakutulosten kärjessä ja muissa toimivissa paikoissa. Pienellä panoksella saat myynnissä oleville kohteillesi mahdollisimman laajan yleisön. Voit valita erilaisista vaihtoehdoista omiin tarpeisiisi sopivan lisänäkyvyyden. Enemmän silmäpareja tai juuri oikeassa yhteydessä näkyminen auttavat löytämään sitoutuneen ostajan ja solmimaan kaupat nopeammin. Katso tarkemmat tiedot ja hinnat sinua kiinnostavan ajoneuvoluokan markkinapaikasta tämän sivun Lue lisää -linkkien kautta.

FIKSUT KAUPAT

Sujuva ja luotettava kaupankäynti

Tarjoamme helppokäyttöiset palvelut ajoneuvokauppojen solmimiseen, olit sitten ostamassa tai myymässä. Ostajana löydät lisäksi kattavat ja ajoneuvokohtaiset vakuutus- ja rahoitusratkaisut. Nettiautossa ja Nettimotossa voit tehdä Fiksut kaupat sähköisellä kauppakirjalla. Kumpikin osapuoli tunnistautuu, ja kauppakirja allekirjoitetaan sähköisesti. Suurin osa auton ja omistajan tiedoista haetaan kauppakirjaan suoraan Traficomin järjestelmästä. Kehitämme palveluja jatkuvasti, jotta ne vastaavat mahdollisimman hyvin ajoneuvojen ostajien ja myyjien tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa. 

AJONEUVON OMISTAJAN PALVELUT

Kaikki tiedot samassa paikassa

Tiedätkö autosi tai moottoripyöräsi arvon, ja miten matkamittarin lukema vaikuttaa siihen? Muistatko, milloin on seuraavan katsastuksen aika? Entä milloin oli viimeisin huolto, ja mitä se piti sisällään? Voit pitää kirjaa kaikista omista tai perheesi ajoneuvojen tiedoista omistajille suunnitteluilla palveluillamme. Pystyt myös seuraamaan kokonaiskuluja lisäämällä tiedot ja kuitit tankkauksista, huolloista ja varustehankinnoista. Ajoneuvoja koskevien tietojen seuraaminen on helppoa, kun ne löytyvät yhdestä paikasta. Kun on aika vaihtaa, voit tehdä sähköiset kaupat luotettavasti ja pitää asiakirjat tallessa. 

REKKARI.FI

Selvitä ajoneuvon tiedot helposti

Rekkari.fi-palvelusta voit tilata ajantasaiset tiedot kiinnostavasta autosta, motosta tai veneestä. Tiedot haetaan rekisterinumeron perusteella Liikenne- ja viestintävirasto Traficomista. Voit valita tietopaketin laajuuden kolmesta vaihtoehdosta, alkaen 2,90 €. Perustiedot sisältävät tekniset tiedot, rekisteriotteen, viimeisimmän omistajan, viimeisimmän vakuutuksen ja mittarilukeman. Historiatiedoista näet lisäksi listauksen aiemmista vakuutuksista, katsastuksista, veroista, mittarilukemista ja omistajista. Kaikki tiedot on raporteista laajin, ja sisältää perus- ja historiatietojen lisäksi tiedot moottorista, kulutuksesta, renkaista ja turvavarusteista.