VAIHTOEHDOT

Vauhdita myyntiä lisänäkyvyyksillä

Lisänäkyvyydet ovat vaivaton ja edullinen tapa parantaa kohteiden näkyvyyttä ja buustata myyntiä. Nosta kohteesi parhaille paikoille vain muutamalla eurolla!​

Voit tavoittaa uusia silmäpareja jo jonkin aikaa myynnissä olleelle kohteellesi tai maksimoida ilmoituksesi huomion heti myynnin alussa.​ Lue lisää lisänäkyvyyksistä eri markkinapaikoissa palveluun ohjaavista linkeistä tältä sivulta.

TEHO

Osta lisänäkyvyydet helposti Teho-verkkokaupasta

Teho-verkkokaupassa ostat lisänäkyvyydet vaivattomimmin.

Näet kaikki toimipaikkasi kohteet palvelusta ja voit hakea sekä lajitella kohteita eri kriteerien mukaan (mm. merkki, malli, käyttövoima, hinta, myyntiinjättöpäivä). Osta lisänäkyvyydet vaikka useammalle, tietyn aikaa myynnissä olleelle kohteelle kätevästi samalla kerralla!

Tehossa
– Näet yhdellä silmäyksellä mainonnat sekä avainluvut
– Ostohistoria säilyy tallessa
– Palvelun käyttö on maksutonta – maksat ainoastaan näkyvyydestä.

Tehoa käytetetään ennakkoon tallennettavilla krediiteillä. Yksi krediitti vastaa yhtä euroa. Voit ostaa krediitit valitsemallasi maksutavalla: käytössäsi ovat verkkopankit sekä luotto- ja pankkikortit. Näiden maksutapojen lisäksi saat ladatut krediitit kätevästi yrityksesi laskulle ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme tai omaan myynnin yhteyshenkilöösi. Ostojen kuitit tallentuvat Ostohistoria-tietoihin ja voit seurata ostoja toimipaikkakohtaisesti.

Kun ostat lisänäkyvyyksiä Tehon kautta, valitset ensin markkinapaikan, sen jälkeen haluamasi kohteen ja halutun lisänäkyvyystuotteen.

Ota yhteyttä vastuumyyjääsi tai asiakaspalveluun, niin autamme sinut alkuun!

Jos yritykselläsi on jo tunnukset, voit kirjautua Teho-verkkokauppaan tästä

Asiakaspalvelu yrityksille
010 231 1710
[email protected] Avoinna arkisin klo 9–16 ┃ Puhelun hinta on matkapuhelin- tai paikallisverkkomaksun mukainen.