Nettivuokraus <3 Nettimökki: Nettivuokrauksen mökki-ilmoitukset siirtyvät huhtikuussa Nettimökki -brändin alle

Tarjotaksemme mökkien vuokranantajille mahdollisimman laajan tavoittavuuden yhdistämme Alma Median omistuksessa olevat mökinvuokrauspalvelumme huhtikuussa Nettimökki -brändin alle. Tämä tarkoittaa sitä, että Gofinland sekä Nettivuokraus -sivuston vuokramökit siirtyvät Nettimökkiin touko-kesäkuun 2023 aikana. Siirtymisen jälkeen mökkien vuokraaminen Gofinland -ja Nettivuokraus -sivustoilla ei enää ole mahdollista.

Nettimökki on palvellut suomalaisia mökinvuokraajia jo vuodesta 2004 ja sivusto on koettu luotettavaksi ja hyvin palvelevaksi mökinvuokrausalustaksi. Nettimökki on ollut jo vuosia Suomen johtava mökinvuokrauspalvelu parhaimmillaan yli 100 000 viikkokävijällä.

Palveluiden yhdistymisen yhteydessä uudistamme Nettimökkiä entistä paremmaksi ja käyttäjäystävällisemmäksi palveluksi. Tavoitteenamme on palvella teidän, vuokranantajien, tarpeita joustavasti ja mahdollistaa samalla vuokralaisille sujuva käyttökokemus mökin digitaalisessa vuokraamisessa. Sivuston päivitys mahdollistaa jatkossa jatkuvan asiakaslähtöisen palvelun kehityksen teidän sekä vuokralaisten tarpeiden pohjalta. Lisäämme päivityksen yhteydessä palveluun myös uusia työkaluja, jotta vuokraustoiminta olisi jatkossa yhä tehokkaampaa ja sujuvampaa. Nettimökkiin tuodaan myös vaiheittain mukaan nettimaksaminen, jonka piiriin Nettivuokrauksesta siirtyvät mökit pääsevät nyt ensimmäisenä.

Uudistuksen myötä mahdollistamme Nettimökissä mm. seuraavat toiminnallisuudet:

  • Mobiilioptimoitu palvelu
  • Vuokranantajien käyttöön oma työpöytä vuokraustoiminnan pyörittämiselle
  • Joustavammat hinnoitteluvaihtoehdot
  • Uusi ja monipuolinen tuki lisäpalveluiden vuokraamiselle
  • Yhteydenpito ja viestintä vuokranantajan ja vuokralaisen välillä suoraan alustamme kautta
  • Paranneltu arvostelutoiminnallisuus
  • Helppokäyttöiset raportit vuokraustoiminnasta

Siirtyminen ja uudistus ei vaadi teiltä vuokranantajilta tällä hetkellä mitään toimenpiteitä. Tiedotamme kevään mittaan päivityksen aikataulusta lisää ja opastamme uusista toiminnallisuuksista ja niiden käyttöönotosta.

Uudistuneen Nettimökin myötä tulemme panostamaan myös palvelun näkyvyyteen sekä laadukkaan liikenteen hankintaan entistä enemmän hyödyntämällä mm. Alman medioita. Tavoitteenamme on olla ensisijainen paikka, josta suomalaiset etsivät kotimaisia vuokramökkejä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

Päivitämme tähän osioon kysymyksiä ja vastauksia uudistukseen liittyen.

Säilyykö samat ominaisuudet, joita on tottunut käyttämään Nettivuokrauksessa?

Kyllä, samat ominaisuudet säilyvät. Tämän lisäksi Nettimökin ulkoasuun ja käytettävyyteen tullaan panostamaan entistä enemmän.

Muuttuuko hintani, kun mökki-ilmoitukseni siirretään Nettimökkiin?

Hinnoittelulogiikka pysyy samana ja tilityksistä vähennetään provisiomaksu, kuten tähänkin saakka. Nettimökkiin siirtymisen jälkeen maksamasi provisio on aiempaa pienempi, 9% (sisältäen alv 24%).

Miten kirjaudun Nettimökkiin siirtymisen jälkeen?

Palveluun kirjautuminen tapahtuu sivuston ylälaidasta. Nettimökkiin kirjautuminen tapahtuu Alma -tunnuksella. Mikäli sinulla ei vielä ole Alma -tunnusta käytössä, voit luoda sen ensimmäisen kirjautumiskerran yhteydessä.

Minulla on myös muita vuokra-ilmoituksia Nettivuokrauksessa, miten niiden käy?

Muuta vuokraamista voit jatkaa samaan tapaan. Uudistuksen myötä hallinnoit mökki-ilmoituksia Nettimökissä ja muiden kategorioiden ilmoituksia Nettivuokrauksessa. Käyttäjätunnukset säilyvät samana.

Katkeaako vuokratilitykset siirron yhteydessä?

Ei. Tekemäsi maksupalvelusopimus Svea Paymentsin kanssa on sama ja vuokratilitykset jatkuvat normaalisti.

Mitä sanon vuokralleottajille?

Vuokralleottajia tiedotetaan erikseen ja heillä vuokraukset jatkuvat normaalisti, mutta siirrettynä Nettimökki-palveluun. Heidän käyttäjätunnuksensa ja vuokrauksen tiedot säilyvät samana eikä vuokrausten maksuissa ole muutoksia.

Palveluiden yhdistyminen ei vaadi teiltä vuokranantajilta tällä hetkellä toimenpiteitä. Jos teillä kuitenkin on kysyttävää asiaan liittyen, olettehan yhteydessä: [email protected].

Muutoin tiedotamme siirtymisestä ja sen tarkemmasta aikataulusta kevään mittaan lisää, pysy siis kuulolla!