Nettix keskittyy ydinliiketoimintaan – muutoksia tuotevalikoimaan

9.6.2020 | Uutiset

Kevät koettelee myös Nettixin liiketoimintaa. Nettixin liikevaihdosta merkittävä osa tulee mainosmarkkinoilta mediamyynnin kautta. Tunnettuun tapaan mainosala reagoi suhdanteisiin voimakkaasti ja ensimmäisten joukossa. Joudumme sopeutumaan tilanteeseen ja tarkistamaan palvelutarjontaamme. Fokusta tekemisessä siirretään ydinliiketoimintaa lähellä oleviin tuotteisiin, joissa uskomme olevamme iskussa, kun nousukausi aikanaan koittaa.

Uutta vahvuutta Konepörssin ja Nettikoneen yhteistyöstä

Jatkossa konepuolen Ammattimediatarjonta keskittyy Konepörssin ja Konepörssi.comin ympärille ja yhteistyöhön Nettikoneen kanssa. Ammattiautot ja Urakointiuutiset päädyttiin lopettamaan. Kiitämme lukijoita ja yhteistyökumppaneita kuluneista vuosista lehden parissa.

Metalliteollisuuteen keskittyvä Konekuriiri jatkaa toimintaansa uuden kustantajan voimin liiketoimintakaupan kautta. Lehden piirissä jo tutuksi tullut Kauko Haavisto julkaisee lehteä oman yhtiönsä lukuun. Konekuriirin päätoimittajana jatkaa Kari Harju.

Selkeytämme kauppapaikkojen myyntitapoja

Verkkohuutokauppoihin liittyy kuluttajavastuullisia epäselvyyksiä, joten päätimme sulkea erillisen Huutokaupat.fi -palvelun. Jatkossa Nettixin kauppapaikoilla huutokauppakohteet näkyvät Ei hinnoiteltuna ja ohjaavat myyjänä toimivaan huutokauppapalveluun.

Lisätiedot:
Jussi Lehtonen
Päätoimittaja
[email protected]
+358 400 630 607

Erno Kalalahti
Liiketoimintapäällikkö
[email protected]
+358 40 8400 723