Nettix vahvistuu fuusion myötä

23.12.2019 | Uutiset

Vuodenvaihteessa 2020 Otava Markkinapaikat Oy:n yhtiöt: Ampparit Oy ja SL-Mediat Oy fuusioituvat Nettix Oy:öön.  Fuusioituvat yhtiöt jatkavat Nettixin liiketoiminta-alueina, kun markkinapaikat saavat rinnalleen uutispalvelut ja ammattimediat. Samalla Nettixin tuoteperhe laajenee kattamaan yli 20 suomalaisille tärkeää ja tuttua tuotetta kuten NettiautoKonepörssi ja Ampparit. Tuotteiden kautta tuomme helppoja ja luotettavia ratkaisuja ajoneuvojen omistajuuden, kaupankäynnin ja tiedonhallinnan tarpeisiin.

Otava Markkinapaikat Oy:n johtaja Jaakko Haapakangas kertoo: ”Uuden kokonaisuuden myötä voimme jatkossa tarjota myös mainostaja-asiakkaillemme monipuolisempia markkinointiviestinnän ratkaisuja.”

Tavoitamme kuukausittain yli 2,5 miljoonaa käyttäjää: yrittäjiä, avainhenkilöitä ja kuluttajia. Valikoimaamme kuuluu Suomen suurimpia digitaalisia markkinapaikkoja ja verkkopalveluita. Julkaisemme vuosittain yli 30 numeroa tarkkaan kohdennettuja ammattilehtiä, joita jaetaan yli 100 000 osoitteeseen. Olemme kaupan mahdollistaja ja digitaalisen mainonnan edelläkävijä.